Μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης από τους Γεωργιανούς της Ελλάδας στο Δήμο Αχαρνών


Μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης από τους Γεωργιανούς της Ελλάδας στο Δήμο Αχαρνών


Αποδέκτης μιας κίνησης ουσιαστικής αλλά κυρίως συμβολικής σημασίας έγινε ο Δήμος Αχαρνών από την Πρεσβεία της Γεωργίας ( Embassy of Georgia)
Συγκεκριμένα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Giorgos Petakos, υποδεχτήκαμε στο Δημαρχείο τον πρέσβη της Γεωργίας στην Ελλάδα Ντέιβιντ Ντόντουα και κλιμάκιο της πρεσβείας προκειμένου να παραδώσουν ανθρωπιστική βοήθεια στις πυρόπληκτες οικογένειες.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τους εργαζόμενους της πρεσβείας, αλλά γρήγορα αγκαλιάστηκε από τους Γεωργιανούς που διαμένουν στην Αθήνα και σε πολύ σύντομο χρόνο συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, φάρμακα και σχολικά είδη.
Εκ μέρους των δημοτών μας αλλά κυρίως των πληγέντων από την πυρκαγιά, θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της Πρεσβείας της Γεωργίας καθώς και όσους Γεωργιανούς αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία, η οποία εκτός από ουσία έχει και μεγάλη συμβολική αξία. 
Θα φροντίσουμε αυτή η ενέργεια να φτάσει στους αποδέκτες της, διαδίδοντας το μήνυμα της προσφοράς ως ένδειξη της αλληλεγγύης μεταξύ των δύο λαών.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ - ΟΓΚΩΔΩΝ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ